• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Açıklama

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Şehit Askerlerimiz İçin Açıklama

Merkez Yönetim Kurulumuz, Bitlis'in Hizan İlçesi kırsalında operasyonda üzerlerine çığ düşmesi nedeniyle şehit olan askerlerimiz hakkında bir açıklama yayınladı.

22.01.2018

Bitlis'in Hizan İlçesi kırsalında operasyonda olan askerlerimizin üzerine çığ düşmüştür. Olayda 5 askerimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

21 Ocak Pazar günü Bitlis kırsalının PKK’lı teröristlerden temizlemek ve onların kullandığı sığınak ve barınakların imha edilmesi için başlatılan operasyonlar devam ederken, Hizan ilçesinin Kolludere Mevkiinde askerlerimizin bulunduğu bölgeye çığ düşmüştür. İncelemeler sonrasında yapılan açıklamada Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığına bağlı 5 askerin şehit olduğu ve 12 askerin ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı belirtilmiştir.

Petrol-İş Sendikası olarak bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.


Merkez Yönetim Kurulu