• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

MYK PAKPEN İftar Programına Katıldı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut , Pakpen'deki üyelerimiz ile iftar yemeğine katıldılar.

28.05.2018

27 Mayıs Pazar günü Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Ankara Şubemizin örgütlü olduğu Pakpen işyerindeki üyelerimizle Konya Bera Otel'de gerçekleşen iftar yemeğine katıldılar. İftar programında Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül, Başkan Yardımcımız Sabri Polat, Ankara Şubemize bağlı işyerlerinden temsilcilerimiz ve yöneticileri ve BOTAŞ Konya Şube Müdürlüğü Temsicileri ve üyelerimizde yer aldı. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar iftar yemeğinin ardından Pakpen'deki sorunlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. BOTAŞ'ta çalışan üyelerimiz Genel Başkanımıza hediye takdiminde bulunarak başarılarının devamını dilediler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı