• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Nitto Otomotiv’de TİS İmzalandı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Nitto Otomotiv işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşmesi, 16 Ağustos tarihinde sendikamız genel merkezinde yapılan toplantı neticesinde imzalandı.

17.08.2022

Nitto Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmeleri Nisan ayında başlamıştı. İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Nitto Otomotiv işyeri için yaklaşık 5 aydır devam eden tis müzakerelerinde sonuca ulaşıldı ve dün (16 Ağustos) sendikamız genel merkezinde yapılan toplantı neticesinde TİS imzalandı.

Toplantıda Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Nitto Otomotiv adına Genel Müdür Oktay Sönmez, İnsan Kaynakları Müdürü Büşra Fidan, Av. Ufuk Aydın, Av. Oytun Süllü, Av. S. Ece Kıraç, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Engin Bedir, Şube Başkan Yardımcılarımız Muhammet Kayar ve Fikret Tiftik(Mali), Nitto Otomotiv işyeri temsilcilerimiz Mesut Ergün, Sinan Altay, Ahmet Öner ile sendikamız Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Melis Akkuzu yer aldı.

Sözleşmenin örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı