• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Novares'te Grev Başladı

Gebze Şubemizin örgütlü olduğu ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan Novares'te sendikamız ile yürütülen müzakerelerden sonuç alınamaması üzerine 22 Eylül Salı günü grev başladı.

22.09.2020

Kocaeli, TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'de faaliyetlerini sürdüren ve otomotiv sektörüne parça üreten Novares işletmesi ile sendikamız arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine alınan grev kararı bugün uygulanmaya başladı.

Petrol-İş'in yaklaşık 15 yıldır örgütlü olduğu Novares'te, 370'den fazla üyemiz çalışıyor. Şubat ayından bugüne devam eden müzakere toplantılarının son oturumunda da  sendikamız ile Novares arasında uzlaşı sağlanamayınca 22 Eylül'de grevimiz Merkez Yöneticilerimizin de katılımıyla başladı. 

Grevin ilk gününde Genel Merkez Yöneticilerimizden Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut da grev alanında, greve çıkan üyelerimizin yanında oldular. Gebze Şube Yönetimi ve bölgede örgütlü olduğumuz işyelerinden üyelerimiz ve temsilcilerimiz de Novares işçileri ile dayanışmak için grev alanındaydılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı