• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Novartis İşyerinde TİS İmzalandı

İstanbul 1 Nolu Şubemizde örgütlü olan Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesinin 26 Nisan Çarşamba günü imzalanmasının ardından 10 Mayıs 2023 tarihinde, sendikamız genel merkezinde tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı.

10.05.2023

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş işyeri ile sendikamız arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri 26 Nisan 2023 tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştı.

10 Mayıs 2023 tarihinde sendikamız genel merkezinde Novartis İlaç Yönetimi ile Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Şube Yöneticileri ile temsilcilerimizin katılımıyla imza töreni toplantısı yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Novartis Türkiye CEO’su Natacha Theytaz, Novartis İK Direktörü Senay Kızılkaya, Novartis Fabrika Direktörü Filiz Gündoğmuş, Hukuk Direktörü Av. Özlem Oral Mamak, Novartis Fabrika İK Müdürü Serda Okumuş, Novartis Avukatı Ayşenur Erpi, Fabrika İK Sorumlusu Pelin Karakaya, Avukat Minel Sabancı, Istanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcılarımız Ergün Artuç, Erkan Zorlu (Mali), Novartis İşyeri Temsilcilerimiz Tayfun Metin, Murat Baki, Gökhan Türk ile toplu iş sözleşmesi uzmanımız Melis Akkuzu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara Novartis işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.