• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Örgütümüzün Başı Sağolsun

Sendikamız Trakya Şube Başkan Yardımcısı (Mali) Hakan Örmeci'nin 5 Haziran Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

06.06.2023

Sendikamız Trakya Şube Başkan Yardımcısı (Mali) Hakan Örmeci'nin 5 Haziran Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hakan Örmeci yıllarca sendikamız üyesi olarak BOTAŞ'ta çalışmış, sonrasında Trakya Şubemizde Denetim Kurulu Üyeliği yapmış ve Trakya Şubemizin 12 Temmuz 2020 tarihinde yapılan 8. Olağan Genel Kurulundan bugüne Şube Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteydi.

Hakan Örmeci için bugün saat 10.00'da BOTAŞ LNG Marmara Ereğlisi İstasyonu'nda helallik alınmasının ardından, cenazesi memleketi Isparta'ya gönderilecektir.

Hakan Örmeci’ye Allah’tan rahmet, başta Trakya Şubemiz olmak üzere ailesine, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Örgütümüzün başı sağolsun...

Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı