Petkim ve Star’da TİS İmza Töreni Yapıldı

Sendikamızın Aliağa Şubesinin örgütlü olduğu Petkim Petrokimya ve Star Rafinerisi işyerleri için yeni dönem toplu iş sözleşmesinin 24 Mart cuma günü imzalanmasının ardından, 5 Haziran 2023 tarihinde, İzmir’de tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı.

06.06.2023

Petkim ve Star Rafinerisi TİS imza töreni  toplantısında sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Salih Akduman, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, Socar Grubu Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı Anar Mamadov, Socar İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Levent Kocagül, Kiplas Yönetim Kurulu Danışmanı Av. Saadet Ceylan, Kiplas Ege Bölge Temsilcisi Av. Cem Beşerler, Avukat Zeynep Yıldırım, Avukat Utku Erkek, Çalışan İlişkileri Direktörü Murat Tercan, Çalışan İlişkileri Yöneticisi Şükran Türker, Bordro Yöneticisi Adnan Kozok, Çalışan İlişkileri Yöneticisi Mehmet Özel,İnsan Kaynakları İş Ortağı Direktörü Mahmut Toprak, İnsan Kaynakları İş Ortağı Müdürü Simin Torlak, İnsan Kaynakları İş Ortağı Müdürü Duygu Aktaş, İSG-Ç Başkan Yardımcısı Seral Erkut, Varlık Yönetimi Yönetici Direktörü Özgür Can Akyüz, Petkim Üretim Yönetici Direktörü Ali Semih Şansal, STAR Rafineri Üretim Yönetici Direktörü Mustafa Akça, Yardımcı İşletmeler Direktörü Kazım Ulaş Muslu, Aliağa Şube Başkanımız Hasan Toptan, Başkan Yardımcılarımız Gökhan Karataş, Coşkun Tiktaş (Mali), Şube Yönetim kurulu üyelerimiz Erdal Vural,  İdris Açıkgöz,  Şube Denetim Kurulu üyelerimiz Nadir Güler, Mehmet Şahin, Şube Disiplin Kurul üyelerimiz Ali Ören, Eray Erpek,Gürkan Yelkenci, Petkim İşyeri temsilcilerimiz Adem Çokdan, Yavuz Ergül, Salih Eraydın, Mehmet Esentaş, Uğur Soyçek, Erdoğan Kurşun, Serdar Okumuş, Star Rafinerisi işyeri temsilcilerimiz Hakan Genç, Özgür Ünal, Şahin Çetin, Alper Alkan, Murat Geçeci, Ferhat Morcu, Hakkı Metin ve toplu iş sözleşmesi servisi uzmanımız Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara, Petkim ve Star işyerlerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.