Petrol-İş Hatıra Ormanı

03.12.2007

03.12.2007Tüpraş'ta çalışan üyelerimizden elde edilen gelir ile Kırıkkale'nin Bayrak Tepe Mevkii olarak geçen alana 1400 tane çam dikilerek “ Petrol-iş Sendikası Tüpraş çalışanları ve rahmetli olanları anısına “ adını taşıyan bir hatıra ormanı oluşturuldu.Dikime Kırıkkale Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Tüpraş Bölge Müdürlüğü, MKEK Barutsan Fabrikası Müdürlüğü, Orman ve Çevre İl Müdürlüğü Kırıkkale'de bulunan Sivil Toplum kuruluşları ve yaklaşık 350 üyemiz katıldı.Şube Başkanımız Recep SEFER, "yaşanılabilir bir Kırıkkale için yeşil alanların oluşturulması gerektiğini belirterek bizim Tüpraş işçileri ile başlattığımız bu çalışma dilerim tüm insanlara örnek teşkil eder" dedi.