Poliya İşyerinde Uyarı Eylemi

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Poliya işyerinde işverenin sendikasızlaştırma ve işten atma yönelimlerine karşı gerçekleştirilen uyarı eylemine katıldılar.

04.01.2018

3 Ocak Çarşamba günü,Trakya Şubemizin örgütlenme çalışmalarını yürüttüğü Tekirdağ Veliköy'deki Poliya işyerinde, işverenin sendikasızlaştırma ve işten atma yönelimlerine karşı bir uyarı eylemi gerçekleştirildi. Eyleme Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Trakya Şube Yönetim Kurulumuz, Trakya ve İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı işyerlerinden temsilci yönetici ve üyelerimiz katıldı. Eylemde Teksif Sendikası'ndan emekçiler ile Poliya işyerinden üyelerimiz de yer aldı. Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Trakya Şube Başkanımız Ercan Yavuz konuşma yaparak örgütlenme mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti. Merkez Yöneticilerimiz, sermayenin baskılarına asla boyun eğmeyeceklerini vurguladılar.