-RAVAGO İŞYERİNDE TİS AÇIKLAMASI -

16.04.2019

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Ravago ve Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Enplast işyerinde çalışan üyelerimize toplu iş sözleşme görüşmeleriyle ilgili bilgilendirme amacıyla açıklama yaptık.

Şube Başkanımız Ahmet Oktay Ravago ve Enplast çalışanı üyelerimize toplu sözleşme sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

Toplu sözleşme sürecinin devam ettiğinden bahseden Şube Başkanımız Ahmet Oktay çalışanlara yönelik yapılan iş değerlendirmesinin geldiği son noktayı aktardı.

Sendika olarak taleplerimizin Petro-Kimya sektöründe çalışanlar için alınması hak olan ücretler olduğunu dile getiren Şube Başkanımız Ahmet Oktay:"Taleplerimiz sektörel olarak baktığımızda alınması gereken ücretlerdir. Bu sektörde çalışanlar için çok düşük ücret almaktayız.Alım gücümüz düşük.Biz insan onuruna yakışır bir ücret talep ediyoruz." dedi.

MERKEZ YÖNETİM KURULUMUZDAN AÇIKLAMA!

Kamuoyuna, Ülke ekonomisi ve sanayisi için atfettiği  büyüklük ve anlamı yanı sıra Tüpraş'ı, bugünlere getiren endüstriyel ilişkiler özel örnekliğinin,  bir paydası ve parçası olarak gurur duyduğumuzu, her zaman açıkça ifade etmekteyiz. Bugüne kadar 11 toplu iş sözleşmesi müzakeresi yapılmış ve bunlardan  8 oturumda her hangi bir maddede mutabakat sağlanmamış olmasına rağmen,   Petrol-İş Sendikası 70 yıla yaklaşan mücadele geleneği ve endüstriyel ilişkilerdeki düzenley...