-RAVAGO İŞYERİNDE TİS AÇIKLAMASI -

16.04.2019

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Ravago ve Gebze Şubemizin örgütlü olduğu Enplast işyerinde çalışan üyelerimize toplu iş sözleşme görüşmeleriyle ilgili bilgilendirme amacıyla açıklama yaptık.

Şube Başkanımız Ahmet Oktay Ravago ve Enplast çalışanı üyelerimize toplu sözleşme sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

Toplu sözleşme sürecinin devam ettiğinden bahseden Şube Başkanımız Ahmet Oktay çalışanlara yönelik yapılan iş değerlendirmesinin geldiği son noktayı aktardı.

Sendika olarak taleplerimizin Petro-Kimya sektöründe çalışanlar için alınması hak olan ücretler olduğunu dile getiren Şube Başkanımız Ahmet Oktay:"Taleplerimiz sektörel olarak baktığımızda alınması gereken ücretlerdir. Bu sektörde çalışanlar için çok düşük ücret almaktayız.Alım gücümüz düşük.Biz insan onuruna yakışır bir ücret talep ediyoruz." dedi.

Genel Kurulumuz 31 Ağustos-1 Eylül'de Toplanıyor

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş) 28.Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos - 1 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında sendikamızın Altunizade Mah. Kuşbakışı Cad. No:23 Üsküdar İstanbul adresinde aşağıdaki yazılı gündem ile toplanacaktır. Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 07-08 Eylül 2019 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem ile yapılacaktır. Delegelere ve ilgililere duyurulur. Petrol-İş Send...