• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Rehber Öğretmenime Dokunma

"Rehber Öğretmenime Dokunma" Aliağa Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen, Aliağa Demokrasi Platformu'na üye kamu sendikaları temsilcileri; Hükümetin kamu çalışanlarına yönelik uygulamalarını protesto ederek bir basın açıklaması yaptılar.
28.04.2005

"Rehber Öğretmenime Dokunma" Aliağa Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen, Aliağa Demokrasi Platformu'na üye kamu sendikaları temsilcileri; Hükümetin kamu çalışanlarına yönelik uygulamalarını protesto ederek bir basın açıklaması yaptılar. Üyelerimiz ile katıldığımız bu eylemde:Hükümetin, kamuda reform başlığı altında kamu idaresinin yeniden yapılanmasını hedefleyen yasa tasarılarının birbiri ardına gündeme taşınmasının eleştirildiği basın açıklamasında; Rehber Öğretmenler, kararın uygulamaya konması halinde; Öğretmen-öğrenci, öğrenci-veli, öğrenci-toplum arasında çok büyük sorunlar yaşanacağını dile getirerek, "öğrenci, sağlık ocağına götürülür gibi rehberlik danışma merkezine götürülemez" dediler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı