• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Sakarya ÇEKO Öğrencilerinden Genel Başkanımız Yaşar’a Ziyaret

Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencileri, Toplu Sözleşme Hukuku dersi kapsamında, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı 7 Mart Çarşamba günü ziyaret etti.

07.03.2018

Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğrencilerinden Atakan Çak, Berfin Efe, Buse Göçer, Onur Kilit 7 Mart Çarşamba günü sendikamızın genel merkezine gelerek Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı ziyaret ettiler.

Yaşar;  Petrol-İş Sendikası'nın tarihi, toplu iş sözleşmesi uygulamaları, sendikal yaşam ve sendikalı olmanın çalışanlara getirdiği avantajlar gibi konularda, ziyaretine gelen öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardı. Genel Başkanımız ayrıca sendikal gündemde yer alan şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ve taşeron işçilerin kadroya alınması gibi güncel konularda da değerlendirmelerde bulundu. 

Ziyaret esnasında öğrenciler, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut’tan da toplu iş sözleşme süreçlerine ilişkin ayrıntılı bilgi aldılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı