• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Sendikamız Genel Merkez Yönetimi Deprem Bölgesinde

Depremin yaralarını sarmak, depremi yaşayan üyelerimiz ve halkımızla dayanışmak için Genel Merkez Yöneticilerimiz, IndustriALL Küresel ve IndustriALL Avrupa Sendikaları yöneticileri ile birlikte bölgede dayanışma ziyaretlerini sürdürüyorlar.

23.02.2023

22 Şubat Çarşamba günü sendikamız Genel Merkez Yönetiminden Genel Başkan Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Salih Akduman, Genel Mali Sekreter Erhan Yakışan ile Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut deprem bölgesine giderek depremi yaşayan üyelerimiz ve vatandaşlarımıza destek ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretler, IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan ve IndustriALL Avrupa Sendikası Genel Sekreteri Luc Triangle ile birlikte yapıldı.

Sendikamız Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Karaman ve Adana Şube Başkanı Bülent Kılıççıoğlu da dayanışma ziyaretlerinde heyete eşlik etti.

Çarşamba günü ilk olarak Adana’da bir spor sahasında konaklayan depremzedeler ziyaret edildi. Ardından sendikamızın örgütlü olduğu BOTAŞ Dörtyol tesisine geçilerek burada çalışan Petrol-İş üyesi işçiler ile biraraya gelindi. BOTAŞ Dörtyol’da çalışan üyelerimizden deprem sebebiyle mağduriyet yaşamış olanları aileleri ile birlikte buradaki sosyal tesislerde kalıyorlar.  Burada yapılan görüşmede depremin acısını azaltmak, yaraların bir an önce sarılması için dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.