• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Soda San. A.Ş.'de TİS için ön protokol tutuldu

Mersin şubemizin örgütlü olduğu Soda Kromsan ve Soda San. A.Ş. Tuz İşletmesi işyerlerinde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri için 28 Aralık tarihinde sendikamız genel merkezinde  T. Şişecam Grubu ve Soda San. A.Ş yetkililerinin de katılımıyla ön protokol tutuldu.
BASIN SERVİSİ
29.12.2011

Mersin şubemizin örgütlü olduğu Soda Kromsan Krom Bileşikleri Fab., Soda San. A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Soda San. A.Ş. Tuz İşletmesi işyerlerinde çalışan ve 531 üyemizi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri için 28 Aralık tarihinde sendikamız genel merkezinde  T. Şişecam Grubu ve Soda San. A.Ş yetkililerinin de katılımıyla ön protokol tutuldu. Ön prototokol görüşmesine işveren adına Türkiye Şişecam Topluluğu Kimyasallar Grubu Üretim Başkan Yardımcısı Hidayet Özdemir, Endüstri İlişkileri Direktörü Dr. Ertan İren, Kimyasallar Grubu İnsan Kaynakları Direktörü İmran Eroğul ve Şişecam Endüstri İlişkileri Uzmanı Av. İsmail Baybora Kaçıra, sendikamız adına da Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca ile TİS uzmanımız Nilgün Toz katıldılar.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı