STANDARD PROFİL EGE’DE SÖZLEŞME İMZALANDI

Manisa’da kurulu bulunan Standard Profil Ege işyeri ile sendikamız arasında yürütülen görüşmeler neticesinde 19 Temmuz Cuma günü toplu iş sözleşmesi bağıtlandı. Sözleşme görüşmelerinde sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Düzce Şube Yönetimi ve işyeri temsilcileri ile işveren yetkilileri yer aldı.

20.07.2019

Sendikamızın, Manisa'da kurulu bulunan Standard Profil Ege işyerinde yıllardır sürdürdüğü zorlu ve özverili çabası sonuç verdi. Yaklaşık 2 bin işçinin çalıştığı ve 1600’den fazlasının Petrol-İş üyesi olduğu Standard Profil Ege işyerinde 19 Temmuz Cuma günü tarafların anlaşmaya varmasıyla toplu iş sözleşmesi bağıtlandı.
İşveren yetkilileri ile sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Düzce Şube Yönetimi ve işyeri temsilcilerinin sendikamız genel merkezinde biraraya geldiği toplantı tarafların ortak paydada buluşmaları ile anlaşma ile sonuçlandı.

Düzce’de yıllardır örgütlü olduğumuz Standard Profil’in, Manisa yerleşkesinde de örgütlenmenin başarıya ulaşması, sendikamızın son dönemde yürüttüğü örgütlenme hamlelerinin başarılı bir sonucu olarak kayıtlara geçti.

Dün (19 Temmuz) sendikamız genel merkezinde toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından, 20 Temmuz Cumartesi günü ise Standard Profil Ege işyerinde sözleşme ile ilgili üyelerimize bilgilendirmelerde bulunuldu. İmzalanan sözleşme, sonuçları itibari ile üyelerimiz  tarafından coşkuyla karşılandı.

Genel Kurulumuz 31 Ağustos-1 Eylül'de Toplanıyor

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş) 28.Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos - 1 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında sendikamızın Altunizade Mah. Kuşbakışı Cad. No:23 Üsküdar İstanbul adresinde aşağıdaki yazılı gündem ile toplanacaktır. Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 07-08 Eylül 2019 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem ile yapılacaktır. Delegelere ve ilgililere duyurulur. Petrol-İş Send...