• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Terörü Lanetliyoruz..!

Merkez Yönetim Kurulu adına Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya'ya yapılan hain terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

01.08.2018

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde31 Temmuz 2018 günü, astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya’nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında infilak ettirilen el yapımı patlayıcı sebebiyle, Nurcan Karakaya ve henüz 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan yaşamını yitirmiştir.

Ülkemizde son dönemde büyük darbe vurulan terör örgütünün son çırpınışları olduğunu değerlendirdiğimiz bu menfur saldırı, terör örgütlerinin insanlıktan nasibini almamış kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Daha önce de sivilleri hedef alan birçok eyleme imza atan, emperyalist devletlerin güdümündeki halk düşmanı bu örgütler, milletimizin birlik ve beraberliği karşısında asla başarı elde edemeyeceklerdir.

11 aylık bebeğe ve annesine yönelik yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Eşi teröre karşı mücadele verirken kendisi şehit düşen Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeğine Allah’tan rahmet, başta eşi Astsubay Serkan Karakaya olmak üzere tüm yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Genel Başkan
Ali Ufuk YAŞAR

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı