• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TPAO Yönetiminden Sendikamıza Ziyaret

24 Ekim Pazartesi günü TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki sendikamız genel merkezini ziyaret ederek, sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve TPAO’da örgütlü şubelerimizin yöneticileri ile biraraya geldi.

25.10.2022

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki 24 Ekim Pazartesi günü sendikamız genel merkezini ziyaret ederek, sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve TPAO’da örgütlü Adıyaman, Ankara, Batman ve Trakya Şubelerimizin yöneticileri ile biraraya geldi.

Görüşmede, TPAO ve Petrol-İş arasındaki kurumsal ilişkilerin ele alınmasının yanı sıra küresel anlamda yaşanan enerji krizinin Türkiye’ye yansımaları ve çalışanların bu süreçten nasıl etkilendiğine dair de görüş alışverişinde bulunuldu. 2023 yılında başlayacak olan kamu sözleşmeleri öncesi TPAO’da çalışan üyelerimizin çalışma koşulları ve talepleri de görüşme ele alınan bir diğer başlık oldu.

Taraflar açısından verimli geçen görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin iletilmesi ile son buldu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı