• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TPI'da Grev İlanı Asıldı

İzmir Şubemizin örgütlü olduğu TPI Kompozit Kanat işletmesinde aylardır devam eden toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine dün yapılan basın açıklaması ile 22 Haziran tarihli grev uygulaması duyuruldu.

25.05.2021

İzmir Şubemizin örgütlü olduğu Çiğli Sasalı'da kurulu TPI Kompozit Kanat San. ve Tic. A.Ş ile Menemen Serbest Bölge’de yer alan TPI Kompozit Kanat 2 Üretim San. ve Tic. Ltd. fabrikalarında aylardır devam eden toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine, 24 Mayıs Pazartesi günü yapılan basın açıklaması ile 22 Haziran tarihli grev uygulaması ilan edildi, işyerine grev ilanı asıldı. Sasalı'da kurulu bulunan fabrika önünde yapılan açıklamaya İzmir Şube Yöneticilerimiz ve üyelerimizin yanı sıra sendikamız Genel Sekreteri Salih AKDUMAN, Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Mürsel ÖCAL, Kocaeli Şube Başkanı Nesimi YETİŞOĞLU ile Yardımcıları Kamil KESKİN ve Teoman AYDINOĞLU, İstanbul 2 No'lu Şube Başkanı Engin BEDİR ile Yardımcıları Muhammet KAYAR ve Fikret TİFTİK katılım sağlayarak destek verdiler.

Oldukça kitlesel yapılan basın açıklamasında çalışanların sesine kulak verilerek, bir an önce iş barışının sağlanması çağrısında bulunuldu.

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı