Trakya’da Coşkulu 1 Mayıs

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova  ve Genel Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik'in katılımıyla Trakya Şubemiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kırklareli’nin Lüleburgaz  ilçesinde coşkuyla kutladı.

02.05.2019

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova ve Genel Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda kutladı. Trakya Şube Başkanımız Ercan Yavuz, Şube Başkan Yardımcılarımız Ümit Ormancı, Mehmet Kaya ve Trakya Şubemize bağlı işyerlerinin ve temsilcilerinin katıldığı etkinlik Eski Hükümet Konağı'nda kortejin toplanmasıyla başladı. Ardından İstanbul Caddesi'nden coşkulu bir şekilde sloganlar eşliğinde yürüyen 10.000 kişilik kortej Kongre Meydanı'na geldi.

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova Genel Örgütlenme Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik'in işçileri selamlamasının ardından Trakya Şube Başkanımız Ercan Yavuz kitleye seslendi. Yavuz konuşmasında işçi sınıfının taleplerini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından yerel grupların sahne aldığı konserlerde işçiler bayramlarını kutladı.