24.09.2018

TÜRK-İŞ Adana-Diyarbakır Bölgeye Bağlı İller ve Bağımsız İller Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Eğitim Semineri 20-21 Eylül 2018 tarihinde Balıkesir-Güre’de gerçekleştirildi.
Seminere TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Genel Mali Sekreteri Ramazan AĞAR, Genel Eğitim Sekreteri Nazmi IRGAT, TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa ŞAHİN, TOLEY-İS Sendikası Genel Başkanı Cemail BAKINDI, şube başkanları ve il temsilcileri katıldı.

Petrol-İş Sendikası  olarak Adana Şube Başkanı ve Adıyaman Şube Başkanımız  eğitim seminerine katıldı.

Genel Kurulumuz 31 Ağustos-1 Eylül'de Toplanıyor

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş) 28.Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos - 1 Eylül 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.00-18.00 saatleri arasında sendikamızın Altunizade Mah. Kuşbakışı Cad. No:23 Üsküdar İstanbul adresinde aşağıdaki yazılı gündem ile toplanacaktır. Bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 07-08 Eylül 2019 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem ile yapılacaktır. Delegelere ve ilgililere duyurulur. Petrol-İş Send...