24.09.2018

TÜRK-İŞ Adana-Diyarbakır Bölgeye Bağlı İller ve Bağımsız İller Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Eğitim Semineri 20-21 Eylül 2018 tarihinde Balıkesir-Güre’de gerçekleştirildi.
Seminere TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Genel Mali Sekreteri Ramazan AĞAR, Genel Eğitim Sekreteri Nazmi IRGAT, TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa ŞAHİN, TOLEY-İS Sendikası Genel Başkanı Cemail BAKINDI, şube başkanları ve il temsilcileri katıldı.

Petrol-İş Sendikası  olarak Adana Şube Başkanı ve Adıyaman Şube Başkanımız  eğitim seminerine katıldı.

GRİPİN İLAÇ İŞYERİNDE ANLAŞMA SAĞLANDI

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu İstanbul-Avcılar'da faaliyetlerine devam eden ve yıllardır Petrol-İş'in örgütlülüğünü sürdürdüğü Gripin İlaç A.Ş. işyerinde 28 Kasım’da başlayan grev sona erdi. Sendikamızın İstanbul 1 Nolu Şubesi kapsamında örgütlü olduğu ve 83 üyemizin çalıştığı Gripin İlaç A.Ş. işyerinde, toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması üzerine  28 Kasım’da greve çıkılmıştı. 28 Kasım’da başlayan grev 7 Aralık Cuma günü tarafların genel merkezimizde biraraya gel...