24.09.2018

TÜRK-İŞ Adana-Diyarbakır Bölgeye Bağlı İller ve Bağımsız İller Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Eğitim Semineri 20-21 Eylül 2018 tarihinde Balıkesir-Güre’de gerçekleştirildi.
Seminere TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, Genel Mali Sekreteri Ramazan AĞAR, Genel Eğitim Sekreteri Nazmi IRGAT, TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mustafa ŞAHİN, TOLEY-İS Sendikası Genel Başkanı Cemail BAKINDI, şube başkanları ve il temsilcileri katıldı.

Petrol-İş Sendikası  olarak Adana Şube Başkanı ve Adıyaman Şube Başkanımız  eğitim seminerine katıldı.

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...