Türk-İş'te Genel Kurul için geri sayım

Türk-lş Konfederasyonu 8-11 Aralık tarihleri arasında yapılacak genel kurul için geri sayıma başladı. Henüz adayların belli olmadığı genel kurul sürecinde ilkler de yaşanıyor.
28.11.2011

Henüz adayların belli olmadığı genel kurul sürecinde ilkler de yaşanıyor. Genel kurul hazırlıklarının tamamlanması ve komisyonların belirlenmesi için yapılması gereken; başkanlar kurulu yönetim tarafından hâlâ toplantıya çağrılmadı. Komisyonların oluşturulması için sendika genel merkezlerine yazı fakslandı, önerileri yazılı olarak istendi.

Türk-İş genel kuruluna ilişkin bir tartışma konusunun da genel kurulun yapılacağı salon olduğu konuşuluyor.

Türk-İş yönetimi şehir merkezine çok uzak bir mekanı, Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak'ın genel başkanlığını yaptığı Türk Metal Sendikası'na ait Büyük Anadolu Oteli'ni seçti.