• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Türk-İş: Milletimizin başı sağolsun

Türk-İş Yönetim Kurulu Hakkari'de meydana gelen saldırılarla ilgili basın açıklaması yaptı. Yönetim Kurulu'nun yaptığı basın açıklamasını aşağıda yayımlıyoruz:

19.10.2011

“Terör, Hakkari’nin Yüksekova ve Çukurca ilçesi’nde yaptığı kanlı saldırı ile 26 canımızı daha almış, çok sayıda polis ve askerimizin yaralanmasına neden olmuştur.

Terör, bu cinayetiyle bir kez daha  yediden yetmişe tüm milletimizin canını yakmış, her bir yürekte isyan duygularına neden olmuş, millet olarak teröre karşı tek bir yürek, tek bir yumruk olma duygularımız daha da pekişmiştir.

Türkiye bugün şehitlerine ağlamaktadır. Ancak millet olarak döktüğümüz bu gözyaşları, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da pekişmesine yol açacak, terörü ve onu destekleyen çevreleri daha da yalnızlaştıracak, terörün döktüğü kanda boğulma sürecini daha da hızlandıracaktır. Artık bu topraklarda yaşayan herkesin teröre karşı saf tutma ve terörü lanetleme zamanıdır.

Türkiye’nin milleti ve devletiyle terör belasının üstesinden geleceğine olan inancımızı yineliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

TÜRK-İŞ BASIN BÜROSU