• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ULUSUMUZUN BAŞISAĞOLSUN

Bilge insan, bilimadamı, politikacı Erdal İnönü'nün anısı önünde saygıyla eğiliyoruz! Bilimadamı, Sosyal Demokrasi Partisi'nin (SODEP) kurucu Genel Başkanı, SHP Eski Genel Başkanı, hükümetlerde Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Erdal İnönü'nün vefatı Merkez Yönetim Kurulumuzda, örgütümüzde ve üyelerimizde büyük bir üzüntü yaratmıştır.
31.10.2007

Bilge insan, bilimadamı, politikacı Erdal İnönü'nün anısı önünde saygıyla eğiliyoruz!

Bilimadamı, Sosyal Demokrasi Partisi'nin (SODEP) kurucu Genel Başkanı, SHP Eski Genel Başkanı, hükümetlerde Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Erdal İnönü'nün vefatı Merkez Yönetim Kurulumuzda, örgütümüzde ve üyelerimizde büyük bir üzüntü yaratmıştır. İnönü'nün bilime, Türk siyasetine, sosyal demokrasiye katkıları, siyasette getirmeye çalıştığı yeni yaklaşım ve anlayış, ülkesine yaptığı hizmetler unutulmayacaktır.

Bilge insan Erdal İnönü'ye Allah'tan rahmet, eşi ve yakınlarına, dostlarına, sosyal demokrasiye gönül verenlere başsağlığı diliyor, anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Ulusumuzun başısağolsun.