• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Tüpraş ve Petrol-İş'ten depremzedeye 60 bin TL

Yardım Vali Karaloğlu’na teslim edildi

23 Ekim 2011 günü tüm ulusumuzu acıya boğan deprem felaketinin ardından Tüpraş çalışanları ve Petrol-İş Sendikası ile başlatılan, Van’a Yardım Kampanyası sonucunda 60 bin TL. Toplandı. Kampanyamıza ilişkin nakdi yardım 13 Ocak 2012 tarihinde Van Valilik hesabına yatırıldı.

Basın Servisi
17.01.2012

23 Ekim 2011 günü tüm ulusumuzu acıya boğan deprem felaketinin ardından Tüpraş çalışanları ve Petrol-İş Sendikası ile başlatılan, Van’a Yardım Kampanyası sonucunda 60 bin TL. Toplandı. Kampanyamıza ilişkin nakdi yardım 13 Ocak 2012 tarihinde Van Valilik hesabına yatırıldı. Aynı gün Tüpraş Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Bayraktar ile sendikamız Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Petrol - İş Sendikası Batman Şube Başkanı Mustafa Mesut Tekik, Vali Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Heyet, tüm Tüpraş çalışanları adına afet sırasında yaşamlarını kaybeden yurttaşlarımız için başsağlığı dileğinde bulundular.

Van Valiliği Makamına yazılan yazıda da “23 Ekim 2011 günü tüm ulusumuzu acıya boğan deprem felaketinin ardından Tüpraş Ailesi ve Petrol-İş Sendikası olarak yeniden yapılanmanıza katkı sağlamak amacıyla çalışanlarımıza yönelik düzenlediğimiz kampanyada toplanan 60.000 TL. Van Valiliği Vakıfbank TR74 0001 5001 5800 7299 3312 54 hesabına yatırılmıştır.” denildi.

Yardım kampanyamızı tamamlarken, bir daha böylesi bir afet yaşanmaması temennisi ile duyarlılık gösteren tüm Tüpraş çalışanlarına, Petrol-İş üyelerine teşekkür ediyor, yardımlarımızın depremzedelerin acılarını bir miktar da olsa dindirebilmesini diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

TÜPRAŞ- Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.- PETROL-İŞ Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası