• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

YENİ DÖNEM TEMSİLCİ EĞİTİMİ BAŞLADI

2020 yılı içerisinde yapılması planlanan temsilci eğitimlerinin ilki sendikamız genel merkezinde başladı. Beş gün sürecek eğitime sendikamız şubelerinden 31 temsilci katılıyor.

24.02.2020

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, eğitim servisimiz tarafından  koordine edilen 2020 yılı temsilci eğitimlerinin ilki başladı. 24 Şubat Pazartesi günü başlayan temsilci eğitimine farklı şubelerimizden toplam 31 işyeri temsilcisi ve baştemsilcisi katılıyor.

Sabah 09.00’da açılışı yapılan eğitim, tanışma ve karşılama ile devam etti. Eğitim Servisi uzmanımız Erhan Kaplan karşılama konuşmasında temsilci eğitimlerinin yapısı ve beş gün sürecek toplantıda neler yapılacağına dair çerçeve sunum yaptı.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ile Genel Yönetim Sekreterimiz de eğitimin açılış bölümüne katılarak verimli bir eğitim geçirilmesi temennilerinde bulundular. Genel Merkez Yöneticilerimiz ayrıca beş günlük eğitim süresinde daha fazla birarada bulunacaklarını, ayrıntılı değerlendirmelerin eğitimin ilerki günlerinde yapacaklarını belirttiler.

28 Şubat Cuma günü sona erecek olan temsilci eğitimi sabah 09.00’da başlayıp, akşam saat 17.00’de sona erecek.