AK Parti Kocaeli İl Başkanı Civelek'ten tebrik ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek 21 Ekim Cuma günü Petrol-İş Genel Merkezi'nde Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

21.10.2011

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 26. Olağan Merkez Genel Kurulu sonrasında Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk Yaşar'ın Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri seçilmesi dolayısıyla kendisini ziyarete giderek Yaşar'a yeni görevinde başarılar dilediler.

İstanbul Altunizade Petrol-İş Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Civelek; Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar’a seçilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek Yaşar'a yeni görevinde başarılar diledi.

Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar ise yaptığı konuşmada, “Bizim sendikacı olarak yaptığımız iş, çalışanların hakkını, hukukunu korumaktır. 12 yıllık Şube Başkanlığı ve temsilcilikle birlikte Kocaeli Petrol-İş'te 17 yıl görev yaptım. Petrol-İş Genel Kurulu'nda genel sekreter seçilmem nedeniyle önümüzdeki 4 yıllık bir süreçte de genel merkezde çalışacağım. Bu göreve seçilmemle daha büyük bir sorumluluk almış bulunuyorum. Amacım, bu yeni görevimde yeni projeler üretmek, emekçi sınıfına daha fazla hizmet etmektir” dedi.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in yanı sıra Başkan yardımcıları Mehmet İpşiroğlu, İdris Alp ve Yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Çakır, Yaşar Can eşlik ettiler.

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...