Alpla Plastik İşyerinde TİS Müzakereleri Başladı

Adana, Ankara ve Gebze Şubelerimizin kapsamında bulunan Alpla Plastik San. ve Tic. Şti işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmesi 13 Ocak Perşembe günü sendikamızda yapıldı.

Neşe Plastik İşyerinde Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri Başladı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Neşe Plastik İşyerinde yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmelerine, 12 Ocak Çarşamba günü başlandı.

Greiner İşyerinde TİS Müzakerelerine Başlandı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Greiner Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş işyeri için, yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmesi, 12 Ocak Çarşamba günü sendikamızda yapıldı.

Bursa Şubemizde Bilgilendirme Toplantısı

Bursa Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden Aktaş Hava Süspansiyon Sistemleri A.Ş. işyerinde yaşanan gelişmeler ile ilgili 11.01.2022 Salı günü şubemizde bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Şube Başkanımız Ersin Birgül, sendikamız avukatı Av. İrfan Taşkın ve Aktaş işyerimizden temsilcilerimiz ve üyelerimiz katılmıştır.

Mersin Şubemizin 19. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Sendikamız Mersin Şubesinin 19. Olağan Genel Kurulu 8 Ocak Cumartesi günü yapıldı. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Erdem İyim Mersin Şube Başkanı oldu.

Üyemiz Aydın Edis Vefat Etmiştir

Ankara Şubemizin örgütlü olduğu TPAO Genel Müdürlüğü İşyerimiz çalışanı üyemiz Aydın EDİS uzun süredir mücadele verdiği hastalığı nedeniyle 10 Ocak 2022 Pazartesi günü vefat etmiştir.

Ece Boya'da Toplu Sözleşme Görüşmeleri Başladı

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Ece Boya Kimya San. ve Tic. A.Ş işyeri için yeni dönem toplu iş sözleşme görüşmelerinin ilki, 5 Ocak Çarşamba günü sendikamızda yapıldı.

Üyemiz İbrahim Halil Kay Vefat Etti

Batman Şubemizde örgütlü İbrahim Halil Kay, 2 Ocak Pazar günü trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Sayfalar