Eylemler Sonucunda Tüpraş'ta Büyük Oranda Anlaşma Sağlandı

Tüpraş Aliağa Rafinerisi'nde yaşanan sorunlar ve işveren tarafından tek yanlı olarak dayatılmaya çalışılan uygulamalara karşı sürdürülen eylemlerimiz sonuç verdi.

Cargill İşçilerini Gebze'de Flormar İşçileri Karşıladı

ABD merkezli gıda şirketi Cargill'in Bursa Orhangazi'deki fabrikasında sendikalaştıkları için işten atılan Cargill işçileri, direnişlerinin 150. gününde Orhangazi'den İstanbul'a yürüyüş başlattılar. 16 Eylül günü, yürüyüşlerinin dördüncü gününde Cargill direnişçilerini Gebze'de, aynı sebeple işten atılan Flormar işçileri karşıladı.

Genel Başkanımızdan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tüpraş Aliağa Eylemine Tüpraş İzmit Rafinerisi'nden Destek Eylemi

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş Aliağa Rafinerisi'ndeki tepkisel eyleme; Kocaeli Şubemizden Tüpraş İzmit Rafinerisi olarak geç işbaşı yaparak destek verilmiştir.

Tüpraş Rafinerisinde Tam Gün Olarak Devam Ediyor

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik Tüpraş İzmir Rafinerisi işyerinde eylemlerimize destek ziyaretinde bulundular.

Mersin Şubemizde Temsilciler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Mersin Şubemizin Temsilciler Kurulu toplantısı Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca'nin katilimiyla 13 Eylül Perşembe günü yapıldı.Toplantıda işyerlerinin problemleri, devam eden sözleşmeler, örgütlenme

Flormar'a Ziyaretler Devam Ediyor

13 Eylül Perşembe günü Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, Gebze Şubemizde örgütlenen ve örgütlendikleri için işten atılan Flormar işçilerini ziyaret ederek direnişteki üyelerimizin çoçukları için kırt